SC Vonrep SRL este reprezentant al producatorului american Termo Scientific (www.thermoscientific.com) pentru cantare de banda transportoare. Cantarele Termo Scientific pot fi folosite si in scop comercial, si pot obtine certificat de conformitate cu Directiva europeana 2004/22/CE.

Cantar de banda Thermo Scientific Ramsey IDEA

Acest cantar ofera informatii de baza si functii de totalizare in procesele care implica materiale non-critice sau de valoare mai mica, avand o precizie de ±1%. Cantarul de banda Ramsey IDEA este disponibil in configuratie single sau dublu iar design-ul extrem de compact il face ideal pentru operatiunile in care costurile si usurintaa in instalare sunt importante.

Cantar de banda Thermo Scientific Ramsey Series 20

Acest cantar monitorizeaza sistemul de alimentare pentru concasoare, mori, ecrane si alte procese cu o precizie de ± 0,5%, chiar si in cele mai multe solicitante aplicatii industriale. Monitorizati productia si inventarul cu ajutorul acestui cantar!

Cantar de banda Thermo Scientific Ramsey Series 17

Acest model de cantar este conceput special pentru operatiunile din fabrici, ce ruleaza la viteza ridicata sau necesita o precizie mare. Puntea unificata multi-role permite mai multe intervale de timp, care minimizeaza erorile de aliniere, obtinandu-se astfel o mare precizie ± 0,25% Sistem de scara. Acest cantar este disponibil in versiuni cu doua sau patru trenuri de role.

Cantar de banda Thermo Scientific Ramsey Series 14

Acest cantar de banda este conceput special pentru o mai mare precizie sau aplicatii care necesita certificare de catre guvern si agentii de reglementare. Are o precizie de 0,125% si este cantarul de banda cu cele mai multe certificate din lume. A primit Certificat de conformitate in Statele Unite, emis sub National Type Evaluation Program (NTEP) al Conferintei Nationale de Masurari si Greutati. In afara SUA, este certificat de standardele OIML si EEC clasa I. Acest cantar de banda transportoare reprezinta standardul mondial de precizie si performanta pentru monitorizarea inventarului si aplicatii de tip taxa de titular.

Thermo Scientific Ramsey Micro-Tech 9000

Aceasta serie de integratori electronici reprezinta o noua abordare la instrumentatia de scala, oferindu-i utilizatorului o flexibilitate mai mare si capabilitati sporite de upgrade. Aceste instrumente, disponibile in versiuni in field sau tip panou, sunt potrivite pentru aplicatii care utilizeaza: cantare de banda, alimentatoare de banda, alimentatoare pierdere in greutate , debitmetre de impact si a altor sisteme dinamice de cantarire. Deoarece toate modelele Thermo Scientific Ramsey Micro-Tech folosesc o platforma comuna, utilizatorul trebuie sa se familiarizeze doar cu o interfata de baza. Aceste integratoare au, de asemenea capacitati de comunicare care sa le permit sa se conecteze la echipamente periferice inteligente, cum ar fi calculatoarele, automate programabile, imprimante si sisteme de retea.

Thermo Scientific Ramsey Model 60-12

Acest senzor este cel mai sigur si precis senzor de viteza dezvoltat vreodata pentru cantarirea de banda. Cupland direct senzorul de coada scripetelui benzii transportoare este asigurata o citire exacta. Carcasa robusta, din aluminiu turnat il face potrivit pentru instalatiile de exterior. Acesta vine echipat cu un generator de impulsuri de curent alternativ, astfel incat nu exista perii de reglat sau inlocuit.
Cotatie de Pret
Gratuit, fara nici o obligatie
Masurari-Industriale.ro © 2019
Telefon: 0253 214 251 sau Cere GRATUIT o Cotatie de Pret