Laser masurare distante

Senzori laser ELD P si HD P
Senzorii laser din seriile ELD P si HD P sunt detectori electro-optici ce pot masura distante pe suprafete plane sau obiecte reflectorizante (ex. folie reflectorizanta), folosind un proces fara contact direct. Caracteristicile principale ale senzorilor din seriile ELD P/ HD P sunt designul lor compact si aplicatiile orientate catre tehnologia de masurare, ceea ce le face pefect potrivite in aplicatiile industriale.

Laserele pentru masurarea distantelor au fost concepute pentru uz industrial si se potrivesc intr-o gama larga de aplicatii cum ar fi supraveghere, pozitionare, masurarea adancimilor etc., unde contactul indirect si masurarea exacta la distanta sunt necesare.
Alte caracteristici:
- Rezolutie de ordinul milimetrilor; rata ridicata de masurare
- Configuratie usoara, realizata cu ajutorul functiei terminal cu manual de utilizare
- Interfata RS232/RS422 configurabila
- Optiunea de a alege formatul datelor ASCII, text sau binar ca valori singulare sau ca valori continue, optional cu schimbarea intervalului
- Interfata analogica configurabila 4-20mA
- Doua iesiri configurabile E1 si E2
- Pointer laser rosu integrat
- Functie de autopornire

Sisteme de triangulatie

Senzori de triangulatie OSD
Senzorii OSD sunt senzori optici de masurare a distantelor folositi in masurari de precizie, fara contact direct, a distantelor si grosimilor.

Senzorul este o unitate compacta, in care optica si electronica de procesare a semnalelor se imbina. Distanta pana la un anumit obiect este detectata cu ajutorul principiului triangulatiei. O raza laser directionata formeaza un pucnt pe obiectul supus masurarii. Imaginea pucntului respectiv este reflectata intr-un detector de pozitie si senzorul OSD converteste pozitia in distanta pana la obiect.
Cotatie de Pret
Gratuit, fara nici o obligatie
Masurari-Industriale.ro © 2019
Telefon: 0253 214 251 sau Cere GRATUIT o Cotatie de Pret